Preskoči navigacijo

Nadgradite svoj ramanski instrument

Zakaj nadgraditi vaš instrument?

Edinstvena prilagodljivost ramanskih sistemov Renishaw omogoča nadgradnje na terenu z različnimi opcijami, funkcijami in dodatno opremo. Vaš sistem lahko raste skupaj z vašimi potrebami in tako predstavlja zanesljivo rešitev ne glede na to, kako zahtevne ali raznolike so vaše aplikacije.

Programska oprema

Renishaw nenehno razvija programsko opremo WiRE™ ter ji dodaja vznemirljive nove funkcije, ki širijo njene zmogljivosti. S posodobitvijo WiRE na zadnjo različico postane vaš ramanski sistem še zmogljivejši.

Ustvarjanje kemičnih posnetkov

Konfokalni ramanski mikroskop InVia podpira različne možnosti za ustvarjanje ramanskih posnetkov. Izberite najboljšo metodo za svoje vzorce in pridobite želene prostorske informacije.

Laserji

Konfokalni ramanski mikroskop InVia podpira do tri večlinijske laserje na osnovni plošči s standardnim kinematičnim sistemom, dodati pa jih je mogoče še več. Opremite se z najboljšimi laserji za svoje aplikacije.

Visokohitrostna mizica z merjenjem položaja

Motorizirana mizica HSES je zasnovana posebej za hitro kartiranje StreamLine in zagotavlja visokonatančno pozicioniranje vzorcev. Novi pospeševalni algoritmi skrbijo za hitro, natančno in ponovljivo premikanje mizice v celotnem območju hoda.

Prigradite visokohitrostno mizico z merjenjem položaja za pohitritev analize ter zagotovite natančno pozicioniranje vzorcev, tudi za najdrobnejše značilnosti.

Filtri

Renishaw optimizira standardne komplete filtrov za zelo visoko optično učinkovitost. Izkoristite celovito ponudbo filtrov, če izvajate bolj specializirane analize (kot so meritve z nizkim valovnim številom z našimi filtri Eclipse). Filtre lahko dodajate, ne da bi se morali odreči zmogljivosti ali prilagodljivosti.

Pribor

Pripravili smo celovito ponudbo dodatne opreme, ki vam bo v pomoč pri vaših eksperimentih.

To je le nekaj nadgradenj in dodatne opreme iz naše ponudbe. Pogovorite se z nami o svojih posebnih potrebah in ponudili vam bomo najboljšo rešitev.