Preskoči navigacijo

Programska oprema za merilni sistem Equator™

Merilna programska oprema Equator™ za operaterje v delavnicah, inženirje CNC-programerje in integratorje sistemov za avtomatizacijo. Zdaj je združljiva tudi s softverskimi rešitvami za programiranje drugih ponudnikov.

Enostavno upravljanje, enostavno programiranje

Sistemi Equator so na voljo z dvema izvedenkama programske opreme MODUS™: programirljivo različico za proizvodne inženirje, ki omogoča ustvarjanje programov MODUS, in cenejšim delavniškim sistemom, ki operaterjem omogoča izvajanje programov MODUS, ne pa tudi uveljavljanja sprememb. Merilni sistemi Equator so zdaj na voljo tudi z različnimi rešitvami za programiranje drugih ponudnikov.

Operaterji v delavnici lahko pri uporabi sistemov MODUS Equator izbirajo in izvajajo programe z do uporabnika prijaznim vmesnikom Renishaw Organiser, ki je priložen pri vseh merilnih sistemih MODUS Equator. Sistemi MODUS Equator ponujajo različne možnosti poročanja: preprosto odločanje o ustreznosti/neustreznosti merjencev, podrobnejši pregled v Process Monitorju ali samodejni zajem podatkov za posodabljanje odmikov obdelovalnih strojev. Avtomatizirane celice s sistemi MODUS Equator lahko preprosto konfigurirate s programsko opremo za avtomatizacijo EZ-IO.

Licenciranje

Licenca za uporabo krmilnika MODUS Equator je shranjena na strojnem ključu, s katerim lahko delavniški sistem nadgradite v programirljiv sistem. Proizvodnim inženirjem je tako na voljo fleksibilnost za aktiviranje polne funkcionalnosti programiranja v delavnici, obenem pa ohranijo nadzor nad uporabo sistema.