Preskoči navigacijo

Usposabljanje na področju ramanske spektroskopije

Želimo si, da bi v celoti izkoristili potenciale vašega ramanskega sistema ter vse njegove funkcije in zmogljivosti. Vabimo vas, da odkrijete našo ponudbo različnih možnosti za usposabljanje.

Usposabljanje na področju programske opreme za ramansko spektroskopijo

Usposabljanje kupcev na področju spektroskopije

Izkoristite polni potencial svojega ramanskega instrumenta in izvedite več o njegovih funkcijah in zmožnostih. Obiščite naše spletno mesto za usposabljanje kupcev in pridobite dostop do učnih gradiv, videoposnetkov idr.

Registracija Prijava

Spletne predstavitve ramanskih izdelkov

Raman Revealed

Intenziven izobraževalni tečaj, na katerem boste izvedeli vse o zmogljivih tehnikah za obdelavo in analizo podatkov v programski opremi WiRE™ ter kako lahko podatke uporabite v svojih eksperimentih.

Več o tem

Prilagojeno usposabljanje

Ponudimo vam lahko tudi usposabljanja, ki bodo prilagojena potrebam vaše aplikacije. Izvaja jih naša ekipa za aplikativno podporo na vaši lokaciji ali pri Renishawu. Pogovorite se o svojih konkretnih potrebah z lokalnim zastopništvom za Renishaw.

Stik z nami

Raman connect

Novinarske zgodbe

Seznanite se z zmožnostmi ramanske spektroskopije v blogih, novinarskih komentarjih in raziskovalnih člankih, ki jih pišejo aplikativni znanstveniki pri Renishawu in naše svetovno omrežje kupcev.

Več o tem

Spletni seminar o ramanski tehnologiji na računalniku s slušalkami

Spletni seminarji

Prisluhnite dragocenim spoznanjem naše globalne ekipe aplikativnih znanstvenikov. Oglejte si predstavitve v živo ali na zahtevo ter se seznanite z našimi izdelki in s široko paleto možnosti uporabe.

Več o tem