Preskoči navigacijo

Merilna vpenjala za sisteme strojnega vida

Vpenjala Renishaw za sisteme strojnega vida in naše akrilne osnovne plošče omogočajo osvetlitev od zadaj in neoviran pregled nad obdelovancem za vaš sistem strojnega vida in večsenzorske stroje. Odkrijte, kako vam lahko pomagamo izboljšati kontrolo s sistemi za strojni vid.

Vpenjala za sisteme strojnega vida

Dopolnite svoj sistem za strojni vid z našo ponudbo vpenjal za strojni vid, vogalov Quickload™ in akrilnih osnovnih plošč, ki niso občutljive na praske.

Vpenjanje obdelovancev z neoviranim pregledom

Vpenjala Renishaw za sisteme strojnega vida Keyence, Micro-Vu, Mitutoyo, Nikon, Optical Gauging Products in ZEISS zagotavljajo ponovljivost in varno pritrditev obdelovancev vseh velikosti, oblik in vrst za meritve na vašem sistemu strojnega vida. Tudi najmanjše obdelovance lahko vpnete na različne načine in ohranite neoviran pregled nad njimi.

Vsestranskost
Renishaw ponuja široko paleto modularnih vpenjalnih komponent za meritve, ki lahko pritrdijo tudi najmanjše obdelovance ter zagotavljajo maksimalno preglednost in dostop merilni glavi brez zakrivanja pomembnih značilnosti.

Skrajšanje časa kontrole
Pripravite obdelovance na več ploščah ter vključite in izključite stroj v le nekaj sekundah. Na ta način lahko skrajšate čas priprave vpenjal na minimum. Na vogalih Quickload lahko uporabljate modularne plošče in plošče po meri za še večjo prilagodljivost.

Pripravljeno za enostaven ogled
Robovi vogalov QuickLoad so nazobčani. Dele lahko za preprosto kontrolo pritrdite neposredno ob nazobčane robove z vpenjalnimi komponentami Renishaw, ki omogočajo dostop do obdelovancev z vseh strani.

Ponovljivost priprave
Nespremenljiva konfiguracija vpenjal je pomembna za zagotavljanje ponovljivosti kontrole, saj odpravlja variabilnost v procesu. Različne konfiguracije je mogoče točno dokumentirati in jih ponoviti z našimi osnovnimi ploščami z alfanumeričnimi oznakami ter z označenimi vpenjalnimi komponentami.

Za vpenjanje komponent na sistemu za strojni vid potrebujete vogal Quickload, osnovno ploščo in komplet vpenjal. Izbira kompleta je odvisna od delov, ki jih vpenjate, stroja in aplikacije. Glede na vrsto merjenca bodo morda potrebne dodatne komponente.

Kako lahko opravite nakup?

V naši spletni trgovini lahko naročate 24 ur na dan. Nakupujte prek spleta in izkoristite hitro dostavo naših vpenjal za strojni vid

Spletni nakup

Kako naročiti

Za naročilo oddajte kontaktni obrazec in se pogovorite z lokalno prodajno ekipo.

Izbrane merilne sisteme za obdelovalne stroje in pribor lahko kupite tudi v naši spletni trgovini, 24 ur na dan.

Stik z nami Spletna trgovina

Priprava dela z vpenjali na vogalni plošči za hitro vlaganje, strojni vid

Z našimi modularnimi vpenjali in vpenjali po meri lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal. Vpenjala Renishaw so popolna rešitev za vaše potrebe na področju vpenjanja.

Preprosto vpenjanje z vogali QuickLoad

Vpenjalni vogali QuickLoad iz Renishawa zagotavljajo ponovljivost in varno pritrditev obdelovancev poljubne velikosti, oblike ali vrste za meritve na vašem sistemu strojnega vida. Tudi najmanjše dele lahko vpnete na različne načine in ohranite neoviran pregled nad njimi.

Zakaj uporabljati vogale QuickLoad?

  • Nalaganje in odstranjevanje z magneti za hitro pripenjanje traja le nekaj sekund
  • Enostavna pritrditev na mizo za strojni vid z montažnimi luknjami jamči za ponovljivost konfiguracij
  • Idealno za več uporabnikov
  • Na voljo so namenske podplošče za prihranek časa
  • Prilagodljivost modularnih plošč in plošč po meri
  • Zagotovite največjo ponovljivost in obnovljivost pri uporabi vogalov QuickLoad z označenimi komponentami in alfanumeričnimi ploščami
  • Hitro vračilo naložbe
Vogal OGP QuickLoad
Konfiguracija vpenjal za strojni vid z vogalom QuickLoad™
Več delov na vogalu QuickLoad

Priprava vpenjal

1. korak: Izberite vogal QuickLoad

Na voljo so vogali QuickLoad v več velikostih za različne modele sistemov za strojni vid. Vogali so zasnovani tako, da jih namestite v levi spodnji vogal vaše mize za strojni vid in uporabite obstoječe montažne luknje. Luknje omogočajo montažo na večino sistemov strojnega vida priznanih znamk za pravo velikost in dobro prileganje.

Robovi vogalov Quickload so nazobčani ter omogočajo neposredno montažo in pritrditev delov z vpenjalnimi komponentami Renishaw M4, M6 oz. 1/4-20 za hitro in preprosto kontrolo.

2. korak: Izberite osnovno ploščo

V akrilnih osnovnih ploščah Renishaw so vgrajeni jekleni čepi, ki se natančno pozicionirajo na magnetih v vogalu QuickLoad. Na ta način je omogočeno hitro, preprosto ter ponovljivo nameščanje in odstranjevanje plošč s stroja. Izbirate lahko med dvema osnovnima ploščama:

  • Z več luknjami: večja fleksibilnost za pripravo in kontrolo čim večjega števila obdelovancev hkrati. Nezasedena površina je v sredini plošče.
  • Z več okni: več oken za najboljši pregled nad majhnimi deli.

3. korak: Izberite komplet vpenjal

Vpenjala Renishaw za strojni vid je mogoče kupiti v vnaprej oblikovanih kompletih. Komplet sestavljajo komponente za vpenjanje majhnih in občutljivih obdelovancev, železnih ali neželeznih.

Naše komponente za strojni vid imajo navoje M4 za združljivost z različnimi aplikacijami.


Spletni nakup

4. korak: Izberite dodatne komponente

Skupaj z vnaprej oblikovanimi kompleti komponent lahko kupite in uporabljate dodatne komponente za strojni vid. Vpenjalne komponente so preprosto nastavljive in so zasnovane za zanesljivo držanje komponent z minimalno silo v izogib poškodbam ali deformacijam. Široka ponudba komponent, ki so na voljo, zagotavlja potrebno fleksibilnost pri pripravi vpenjal za neoviran dostop merilne glave pri kontroli.

Ali niste našli iskane vsebine?

Lahko vam ponudimo rešitve po meri za vaš sistem strojnega vida, vključno z vogali QuickLoad™ po meri ali izmenljivimi vpenjali za strojni vid.

Obrazci za naročanje izdelkov po meri

Dodatni viri

Povežite se z našimi komercialisti

Stopite v stik z lokalnim zastopništvom za več informacij in za pogovor s strokovnjakom.