Preskoči navigacijo

Predstavitve družbe

Odobrena besedila za medije.

150 besed

O družbi Renishaw

Renishaw spada med vodilne inženirske in znanstveno-tehnološke družbe na svetu. Specializirana je za natančne meritve in zdravstvo. Ponuja izdelke in storitve, ki imajo zelo široko uporabo, od proizvodnje motorjev reaktivnih letal in vetrnic do zobozdravstva in možganske kirurgije. Renishaw je vodilni na svetu na področju dodajalne tehnologije (t. i. 3D-tiskanja), saj razvija in izdeluje proizvodne stroje, ki "tiskajo" dele iz kovinskega prahu.

Skupina Renishaw ima danes 77 pisarn v 36 državah in več kot 5.000 zaposlenih, od katerih jih preko 3.000 dela v Združenem kraljestvu. Večina raziskovalno-razvojnih in proizvodnih aktivnosti družbe poteka v Združenem kraljestvu. V poslovnem letu, ki se je končalo junija 2022, je imel Renishaw za 671,1 milijona GBP prihodkov, od tega 95 % iz izvoza. Največji trgi družbe so Kitajska, ZDA, Japonska in Nemčija.

100 besed

O družbi Renishaw

Renishaw spada med vodilne inženirske in znanstveno-tehnološke družbe na svetu. Specializirana je za natančne meritve in zdravstvo. Ponuja izdelke in storitve, ki imajo zelo široko uporabo, od proizvodnje reaktivnih motorjev in vetrnih turbin do 3D-tiskanja, zobozdravstva in možganske kirurgije.

Skupina Renishaw ima danes 77 pisarn v 36 državah in več kot 5.000 zaposlenih, od katerih jih preko 3.000 dela v Združenem kraljestvu. V poslovnem letu, ki se je končalo junija 2022, je imel Renishaw za 671,1 milijona GBP prihodkov, od tega 95 % iz izvoza. Največji trgi družbe so Kitajska, ZDA, Japonska in Nemčija.

50 besed

O družbi Renishaw

Renishaw spada med vodilne inženirske in znanstveno-tehnološke družbe na svetu. Specializirana je za natančne meritve in zdravstvo. Družba zaposluje več kot 5000 ljudi po vsem svetu ter ponuja proizvode in storitve, ki imajo zelo široko uporabo, od proizvodnje reaktivnih motorjev in vetrnih turbin do 3D-tiskanja, zobozdravstva in možganske kirurgije.

Pogoji uporabe

Vstopili ste v medijsko središče Renishaw, kjer so na voljo vnaprej odobrene slike in besedila o poslovanju družbe Renishaw, njenih izdelkih in zaposlenih ("slike"). Renishaw ima avtorsko pravico do vseh slik v tem medijskem središču. Tretjim strankam podeljuje neekskluzivno licenco brez tantiem za uporabo slik v nekomercialne namene in sicer za obdobje enega leta od datuma prenosa s te spletne strani in strogo v skladu s pogoji uporabe.

S prenosom in/ali uporabo katere koli od teh slik se strinjate s temi Pogoji uporabe.