Preskoči navigacijo

Poročevalec MODUS™

Standardni Poročevalec MODUS je namenjen pripravi tradicionalnih poročil, medtem ko samostojna aplikacija MODUS CHART sestavi barvna slikovna kontrolna poročila na podlagi modelov CAD ali predstavitve komponent. Rezultate kontrole je mogoče tudi izvoziti v različnih formatih za nadaljnjo analizo.

Funkcije Poročevalca MODUS™

Jasno, zgoščeno grafično poročanje

Z uporabniško nastavljivimi naslovi, oznakami, besedili in slikami.

Kontrola več delov

V enem poročilu je mogoče pripraviti celotno zgodovino serije komponent, vključno s preglednicami rezultatov in statistikami.

Hitra priprava poročil

Nova poročila je mogoče hitro pripraviti na novo ali pa iz obstoječih predlog ob pomoči čarovnikov, ki pomagajo pri postavitvi strani.

Fleksibilna izmenjava podatkov o kontroli

Rezultate je mogoče izvoziti v različnih formatih za obdelavo v aplikacijah tretjih ponudnikov: Excel (CSV), besedilo ASCII, DMIS, XML za internet, ali pa neposredno v zbirko podatkov Microsoft® SQL.

Statistična analiza

Uporabniki vodilnega paketa Q-DAS SPC imajo polno podporo z enostavnim, uporabniško prilagodljivim vmesnikom, iz katerega je mogoče izvajati študije tipa 1 in 2.

MODUS™ CHART

Samostojna aplikacija za merilno programsko opremo MODUS z izboljšanim grafičnim poročanjem. MODUS CHART prikaže grafične informacije na pravem mestu na komponenti s pomočjo datotek QIF XML in modela CAD izdelka.